Bengt Dahlgren ny kund hos Brandpartner

Bengt Dahlgren har tecknat avtal med Brandpartner som leverantör av profilkläder & profilprodukter. Bengt Dahlgren är ett av de största företagen för teknikkonsulter i Sverige som är verksamt inom hela bygg- och förvaltningsprocessen. Främst inriktat på VVS, brandsäkerhet, fastighetsautomation, energi och miljö.” En viktig anledning till valet av Brandpartner som avtalspartner är deras förmåga att leverera produkter, både textila och hårda produkter, som lever upp till våra högt ställda krav på miljö- och hållbarhet” – säger Samuel Reinwalds, verksamhetsutvecklare på Bengt Dahlgren.

Hela sortimentet är uppbyggt kring Bengt Dahlgrens krav och önskemål om minimal påverkan på miljö och med fokus på ett hållbart samhälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *