Inköp & Produktion

Vill du också vara unik? Vi hjälper dig att hitta rätt kvalitét och kostnad för varje produkt och ingenting är omöjligt att producera. Vår målsättning är att alltid garantera våra kunder om att deras behov kan tillgodoses, oberoende av krav och kvantiteter.

En framgångsfaktor för oss är vårt unika nätverk av leverantörer som finns i Sverige, Europa och givetvis Asien. All produktion är kontrollerad enligt tydliga riktlinjer och våra uppdragsgivare kan känna sig trygga genom hela processen.
Vilken leverantör och geografisk produktions-
anläggning som används beror på ett antal faktorer, där ledtid och kvantitet är de mest framträdande. Vi producerar såväl hårda produkter som textila material och allt från en unik artikel till en hel kollektion.

Vi tar ansvar för hela flödet, från idé och skiss till färdig produkt på lager. Processen har givna milstolpar som kvalitetssäkrar att produkten motsvarar krav och förväntningar. Genom etablerade kontakter inom transportbranschen kan vi erbjuda olika alternativ för frakthantering. Välkommen med din förfrågan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *