Sortiment

Vår målsättning är att alltid erbjuda vår kund produkter som syns, känns och upplevs på ett sätt som stärker kundens varumärke. Vår profession: Yrkes- & profilkläder, Merchandise & Eventmaterial samt Lifestyleprodukter. 

Brandpartner erbjuder ett brett utbud av produkter för att synka med kundens tankar, idéer, målsättning och önskemål gällande varumärkesstrategi och branding. Vilket sortiment som blir akutellt för dig som kund beror på vilket ändamål ni har. Enkelt kan man säga att Brandpartners sortiment kan klassificeras i tre olika katergorier:
Yrkes- och profilkläder, Merchandise och Eventmaterial samt Lifestyleprodukter.

YrkeskläderWorking Vi har lång erfarenhet som leverantör till kunder som önskar yrkeskläder och samarbetar med marknadens bästa varumärken. Yrkeskläder handlar om att bäraren skall kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Samtidigt handlar det om säkerhet, kvalité, känsla och förmågan att representera sig självt och sin arbetsgivare. Produkter kan antingen bestå av kända varumärken alternativt egen specialproduktion. Yrkeskläder måste inte vara hantverksplagg utan kanlika gärna vara en kostym eller en dressad skjorta i kombination med en clubblazer. Oberoende så skapar vi en kollektion med en röd tråd som väver in ovanstående aspekter med målet att bygga kundens varumärke. Exempel på varumärken är Fristads, Projob, Texstar & Jalas.

Profil & presentreklam
Profil och presentreklam är synonymt med produkter som används till give-aways på mässor, kontor eller events. Produktgruppen inkluderar även textila alternativ från välkända varumärken. Alternativet är intressant för de bolag som önskar en bred portfölj av marknadsföringsprodukter utan behöva skapat något från första början, snabbt och enkelt. Självklart bygger Brandpartner en kollektion som är till för att hjälpa dig som kund att förmedla det budskap som ni vill uppnå utifrån befintliga produkter och era värden. Exempel på varumärken är New Wave, Saga Form, Orrefors & Kosta Boda, Iittala, Rörstrands m fl.

Lifestyleprodukter
Eva SoloLifestyle står för alla produkter som används på fritiden och i hemmet, det kan vara allt från högteknologiska textila produkter till sportrelaterad utrustning och interiörprodukter. Utbudet av kända varumärken hos Brandpartner är brett och några exempel är Morris, Replay, Henri Lloyd inom mode och Georg Jensen, Weber och House Doctor inom design och interiör. Klicka här för en mer komplett lista med varumärken.

 

 

Specialproduktion

PF label

Många av våra kunder använder Brandpartner som produktionsbolag för att ta fram egna, helt unika produkter, för

att t ex göra riktade action marketingkampanjer. Vi har lång erfarenhet av specialproduktion i Asien och Europa och ett gediget nätverk av producenter som lever upp till dagens högt ställda krav på etik och moral. Tveka inte att

kontakta oss om Du har en idé eller vill ta del av våra erfarenheter inom specialproduktion.

Med dessa fem kategorier erbjuder Brandparter ett enormt utbud, där du som kund kan känna dig trygg med vetskapen om att Brandpartner har mångårig erfarenhet och kunnande för att på bästa sätt utveckla och bygga de

nkollektion eller produkter som lever upp till era önskemål och förväntningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *