Lager & Logistik

Lager och logistik är en central funktion i vårt erbjudande. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera och få kontroll på kostnader.

Fler och fler medelstora och stora företag upptäcker att det finns många fördelar med att låta Brandpartner hantera lagerhållning och distribution av företagets reklamprodukter och arbetskläder. Tack vare eget lager, mångårig erfarenhet och vältrimmad logistik klarar vi att leverera över 25 000 kollin årligen. Flertalet kollin når mottagaren redan dagen efter att beställning gjorts i Brandstore, vår kundunika webportal. Våra uppdragsgivare finns främst i de nordiska länderna men även runt i Europa. Genom nära samarbete med ledande logistikföretag är hög leveranssäkerhet och fördelaktiga fraktvillkor en given konkurrensfördel. Genom s k Stock Management bevakas lagersaldon och beställningspunkter.

Vårt fysiska lager ligger i direkt anslutning till vårt kontor och showroom. Det är en styrka att ha allt under samma tak och för våra uppdragsgivare betyder det både kontroll och flexibilitet. Kort sagt, vi tar ansvar för att rätt produkt levereras i rätt tid.

Kontakta oss så berättar vi mer om vår lösning för lager och logistik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *