Design & Utveckling

Design är startpunkten för många av kundprojekt. Brandpartner utvecklar både koncept, kollektioner och enstaka produkter från ax till limpa. Vår egen designavdelning tar fram skissförslag utefter kundens önskemål, självklart besitter vi även kompetens att utveckla ett designförslag utefter en kreativ brief från kunden.
Utifrån den information som Brandpartner erhåller skapas kollektionen eller produkten, tillsammans med ytterligare feedback från kunden uppnås önskat resultat. Brandpartners mångåriga erfarenhet gör ofta att dessa processer flyter väldigt smidigt samtidigt som vi inte designar/utvecklar något som inte går att producera längre fram i kedjan. Brandpartners designpersonal är även utbildade inom materiallära vilket gör att vi vet vilken typ av material som lämpar sig bäst vid konstruktion och produktion för att uppnå önskat/bästa resultat, oavsett om det skall vara så prisvärt som möjligt eller om målet är funktionalitet.
Brandpartner har många kunder som är aktiva inom flertalet branscher vilket gör vår design- och produktutvecklingsavdelning väldigt kompetent inom ett brett spektra av områden.

Har du en idé eller önskar få konkreta förslag på produkter är det bara att höra av dig, du är i trygga händer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *